Lillehammer bryggeri 01.10.11.

Lillehammer Bryggeri. Lagt ned i 1983 - startet på nytt i 2006.

Så kort kan et langvarig savn beskrives. Men nå er det heldigvis over, takket være bypatrioter med hjerte for historie, kultur og godt øl; de tok affære og gjenfødte Lillehammer Bryggeri. Formatet er mindre. Ølet er bedre - mye bedre. Men det kan du jo finne ut ved sjølsmak; vi har både pub og restaurant.

Vi holder til i de opprinnelige lokalene fra 1850-tallet, på stedet der det i sin tid først ble etablert brenneri og i 1847 bryggeri. Her lå husmannsplassen Hammer´n, tilhørende Hammer gård - opprinnelsen til bynavnet. Lillehammer Bryggeri skal være et sted for gode opplevelser i et miljø som gjenspeiler byens kultur- og industrihistorie. Vi ønsker spesielt å fortelle om innovasjon og utvikling av industrien langs Mesnaelva. Den renner tvers gjennom byen, og ga kraft til et mangfold av virksomheter. Men du vil få se mye mer av Lillehammer bys historie hos oss. Og selvsagt serverer vi lokalprodusert mat med passende drikke attåt. Bryggeriet har alle rettigheter.

Lokalene har plass til 120 personer. En innredning som er unik og gir gjestene følelsen av å oppleve både fysiske og mentale smakebiter av byens historie - fra øl og mat, fra historier om den første kobberslager til vår egen tid med de 17. olympiske vinterleker som et foreløpig høydepunkt.

Sakset fra http://www.lillehammerbryggeri.no

 Vi i Torgeir & kjendisene har alltid hatt et godt forhold til dette microbryggeriet. Vi har hatt mange spillejobber her de siste årene, alltid like godt å komme hit. Dessuten serveres det øl her som er noe helt annet en det som serveres andre steder. Dette er håndverk ikke industriøl. Det er her Torgeir & kjendisene ølet som ble servert i Moss på jubileumskonserten er brygget. Vi i bandet er ikke så lite stolte av å sitte på en mindre aksjepott i dette bryggeriet.

Er du i Lillehammer så anbefaler vi på det sterkeste at du stikker innom og smaker litt på bryggeriets øltyper. Dette er stedet for folk som har sansen for godt øl og god spennende mat i et spesiellt miljø.

Vi takker for at vi fikk spille på ølfestivalen fredag og lørdag  til et flott og engasjert publikum. Vi håper å kunne få komme igjen ved en senere anledning. :-)

I billedgalleriet ligger det bilder fra vårt besøk på oktoberfestivalen 01.10.11