Nyheter

 

 

Nytt år og nye muligheter heter det jo. Vi i Torgeir & Kjendisene kommer til å fortsette turnevirksomheten med uforminsket styrke. Vi har planer om ny album utgivelse i løpet av 2014. Den andre singelen fra albumet slippes forhåpentligvis i februar/mars. Den første låta var "Jeg og min far" som kom høsten 2013. Mange har først og fremst forbundet bandet med humørfylte og raskere låter. Dette er en ballade mange kjenner seg igjen i og reflekterer også mye av forholdet vokalist Torgeir Hansen hadde til sin egen far i sitt hjemlige Moss. "Jeg og min far" har blitt meget godt mottatt ute på spillejobbene og ikke minst på youtube. Torgeir & Kjendisene er et av landets mest populære og aktive live band og vi gleder oss til å treffe dere ute på veien i 2014.

 

 

15.05.2013

 

Les litt om Torgeirs travle mai dager i Moss Avis HER.

 

20.04.13

Her finner du en liten rapport fra Brygga pub i Vestby avis.

Full fres på Brygga.....

 

 

09.12.12

Da drar det seg til mot juleturne noe vi virkelig ser fram til. Alltid moro å spille for folk i julehøytida. Mye god mat og godt drikke vanker det gjerne på oss i denne tiden også. Håper å treffe mange av dere "på veien" i jula.

Vi vil også benytte annledningen til å ønske dere en riktig god jul, skål!


Torgeir har vært ute på en morsom førjulsjobb, les mer om den her.

En fin gjeng å spille sammen med dette.


Her er Torgeir på trygg grunn. Litt pølsekos hører med i førjulstiden.

09.09.12

Da var denne sommeren over. Vi har hatt masse hyggelige og ikke minst morsomme jobber i sommer. Takk til de av dere som har vært til stede på noen av konsertene. Vi i Torgeir & Kjendisene er stolte av publikummet vårt, dere er en herlig gjeng. Det er dere som holder oss på veien! Artig er det også å se stadig nye unge fjes blant publikum.

Dag Vidar Kruse, vår nye trommis har virkelig funnet seg til rette i bandet.

Vi kommer til  å være på farten i tiden som kommer også. Følg med på turnelista, nye datoer kommer til utover høsten.

Vi har også et par nye låter på gang!

Her ligger en bilde serie fra Smia 2 mars i år. Dyktig fotograf!

 

 

22.03.12 

Torgeir har gått ut i fettkrig, nå skal fett og valker bli en saga blott.

Sjekk ut saken i Moss Avis her. 

 

Intervju fra P4 finner du her.

 

 

Intervju med Torgeir fra Byavisa Moss 25.01.12 finner du her.

 

08.11.11

Vår nye trommis er en gammel kjenning, nemlig Dag Vidar Kruse.

Etter 8 år bak trommene i Torgeir & kjendisene har Håkon valgt å gi seg som trommeslager hos oss. Dette beklager vi, men har forståelse for at Håkon har lyst til å gå litt andre veier. Håkon har gjort en knalljobb bak trommesettet og har vært en kjempekompis for oss i bandet på og ikke minst utenfor scenen. Vi håper å se deg som gjesteartist ved passende anledninger. Vi ønsker Håkon lykke til videre!

Som erstatter for Håkon er vi glade for at Dag Vidar Kruse har sagt seg villig til å ta ei økt til bak trommene i bandet. Dag kan låtene våre og er en kjernekar så vi tror jubileumsåret 2012 blir ett knallår for oss.

 

Vi er ellers innom studio i ny og ne for å spille inn nye låter, den neste låta vi går i studio med har tittelen "Når sola står opp i gamle Norge". Kanskje en litt utypisk Torgeir & kjendisene låt men vi liker'n. Vi har også spilt inn låta "Rasshøl" som nok ble i sterkeste laget tekstmessig for radiospilling. :-) De nye låtene ligger litt på "vent", vi får se hvordan de blir brukt etterhvert.  

Vi er i full gang med bookingen for jubileumsåret, de første klare jobbene kommer snart opp på sida.

 

18.10.11

Se bilder og les om Torgeir & kjendisene på Trøgstad ølfestival her.

 

 

Les litt om bandet og jubileumskonserten i Moss Avis her.

 

07.09.11

Endelig snart klart for jubileumskonsert. Stor interesse for konserten, noe vi setter pris på!  Masse venner, tidligere bandmedlemmer, produsenter, bransjefolk og andre nøkkelpersoner for oss opp i gjennom årene vil være til stede. En og annen "skikkelig" kjendis vil nok også bli å treffe!

Kassevis av Torgeir & Kjendisene ølet er på vei fra Lillehammer til Moss, gjett om vi gleder oss til å prøvesmake brygget. Ølet vil bli å få kjøpt på jubileumskonserten, det samme vil vår nye singel med den slående tittelen "Rasshøl" bli. Den trykkes opp i et beskjedent eksklusivt opplag for salg den 14. Den vil også snart ligge ute digitalt på Spotify og Wimp. Det er fortsatt noen plasser igjen på jubileumskonserten, send mail til unett@start.no med navn på personer som skal inn.

Fri entre! 

NB. KONSERTSTART 21.00, presis.

Siden det er jubileum så har vi lagt ut "Leifen" på mp3.

Når vi har dratt unna jubileumskonserten så stikker vi innom Selbu en tur den 17 sept. Den 19 sept. setter vi kursen mot Thailand, først et par dager i Bangkok så Cha-am. Foreløpig bekreftet spillejobb i Cha-am og en jobb i en irsk pub i Hua hin. En billed dagbok vil bli lagt ut fortløpende fra vårt Thailand besøk, enten her på hjemmesida vår eller på en egen blogg.

01.08.11

Vi går i studio i for å spille inn 2 nye låter i studio til WIG WHAM gitaristen Trond Holter.

21.06.11

Intervju med Torgeir på FRP's valcamp finner du HER.

21.03.11

Ny jobb på turnelista: 2. april: Mjøndalen gjestegiveri.

19.03.11.

Vi selger nå t-skjorter, samt cd'en "Skål 21 beste" på spillejobbene. Gå hit for mere info.

17.03.11.

PRESSEMELDING:

Høsten 2011 feirer Torgeir & Kjendisene sitt 20-års jubileum og skal på en omfattende Norges-turne`som starter 14. september. Nå har det blitt kjent at hele rabalderet sparkes i gang med en 9-dagers turne`i Thailand. I og med at Torgeir & Co jo synger på norsk er det selvsagt fastboende og feriegjester som skal underholdes. Ikke desto mindre skal både Bangkok, Pattaya og Cha Am være på turne`lista og en yr Torgeir Hansen kan ikke glede seg mye nok : "Dette blir jo en helt fantastisk start på vårt 20-års jubileum og jeg gleder meg som en unge", sier en oppglødd vokalist. " Vi kommer til å sørge for å få med oss et reisefølge av hardbarka fans også, så nå skal Østen erobres".

Kommer annonser i blant annet VG, Dagbladet og Her og Nå om turen, så da er det bare å melde seg på til en drømmetur til "smilets land", Thailand.
Flere opplysninger om turen finner du på Orkide'Ekspressens hjemmeside.


Etter hjemkomst fra Asia skal turneen fortsette ut året. En rekke konserter er allerede spikret og flere kommer til. Det blir et spesiellt jubileumsshow, ny plate og mange andre aktiviteter i jubileumsåret.

-----

Ny jobb på turnelista: 15. oktober Våle, Fjellborg

15.03.11.

Vi feirer 20 års jubileum i år. Stor jubileumsturne starter i september, noe som vil medføre Thailandstur, blir spennende å se om thaiene henger med på "Jippi Jai Jai Jippi" og "Liter på liter".

 

 
 

 

Her kan du kjøpe de fleste av låtene og cd'ene våre.

Platekompaniet

Online.no