Her er en gammel slager, nemlig "Pølse i Lompe".....

Pølse i lompe

Siden det er jubileum så har vi har valgt å legge ut den sagnomsnuste duetten "Leifen" som Torgeir og Lugger'n gjorde i forrige årtusen. Vet at Torgeir ikke er bare happy for dette men nå ligger den her. ;-) Aldri tidligere utgitt.

Leifen

 

Web ansvarlig for denne siden har et spesielt forhold til den noe utypiske Torgeir & Kjendisene låta "Til en venn". Torgeir, Per og Kenneth kom å spilte denne låta akustisk i en noe omskrevet versjon i Vang kirke under Thor Erik Aaboen (Trikker'n) sin bisettelse 01.12.09. Trikker'n som var en av mine absolutt beste venner gikk bort bare 41 år gammel. Han var også en veldig god kompis med gutta i Torgeir & Kjendisene og hjalp dem blant annet "i døra" ved enkelte anledninger. Jeg hører på denne låta nå og da og minnes Trikker'n og noen av de artige turene og opplevelsene vi hadde sammen. Jeg sier på vegne av meg selv og gutta i Torgeir & Kjendisene: Hvil i fred Trikker'n, du vil aldri bli glemt........

Til en venn.

 

Her finner du en ikke helt ferdig versjon av Harry Harry som ikke er utgitt på plate. Det var denne bandet ønsket å bruke på skiva "Uteliv", slik ble det nå ikke.

Harry Harry ( ikke utgitt )

Som følge av brukbar suksess på radio bestemte Torgeir & Kjendisene seg i 1996 for å spille inn en aukustisk EP, tanken var å bruke den som en eksklusiv premie i samarbeid med P4, grunnet uklare avtaler så blir dette samarbeidet ikke noe av. Men EP ble det med tittelen "Strømløs I Live".  Vi legger den ut her siden den har vært vanskelig å få tak i.

        

 

   Jippi Yai Yai Jippi 

    Harry Harry

    Jeg Kan Ikke Leve Uten Laila

    La Meg Joike Aleine 

    Fatter'n Min Er Brannmann